Loading...
Previous
Next

A glamorous place
to be

A glamorous place to be

Conceptul Coroana Events s-a născut din dorința de a duce organizarea de evenimente la un alt nivel, de a ne pune în practică măiestria și experiența de peste 10 ani în crearea unor momente ce depășesc așteptările. Viziunea noastră a căpătat formă cu un stil arhitectural inedit și un design ce subliniază eleganța și rafinamentul prin fiecare detaliu.

Spațiul generos este definit printr-o zonă de lobby impresionantă și patru săli, concepute pentru orice tip de eveniment. Ceea ce face locația unică în regiunea Moldovei este posibilitatea de a găzdui evenimente de 1000 de persoane. Astfel, fie că îți dorești să sărbătorești nunta, venirea pe lume a unui copil, aniversarea sau să planifici o petrecere pentru compania ta, îți punem la dispoziție un spațiu cu totul inedit, felurile de mâncare variate, bogate și gustoase care ne-au consacrat, dotări și facilități moderne ce garantează siguranța unui eveniment reușit.

Am pus, încă de la început, confortul oaspeților noștri pe primul loc și am gândit servicii complete pentru experiențe desăvârșite, de fiecare dată. Sălile de evenimente sunt deservite de 43 de camere moderne și spațioase, terase și o parcare de 300 de locuri.

Luxul întâlnește
eleganța

Prestige

400 – 600 Invitați

Moonlight

200 – 350 Invitați

Celeste

100 – 180 Invitați

Serenity

50 Invitați

Locul poveștilor
extravagante

Nuntă

E nunta ta! E momentul pe care l-ai așteptat dintotdeauna, pe care l-ai creionat în cele mai mici detalii din vise și dorințe. Dă frâu liber imaginației și pune în scenă povestea ta de iubire într-un spațiu ce îmbracă în eleganță fericirea și emoția momentului vostru.

Botez

Venirea pe lume a unui copil e motiv de sărbătoare pentru întreaga familie. Celebrează acest eveniment într-un cadru intim și elegant, animat de zâmbetele voastre și creează, alături de noi, cele mai frumoase amintiri de la prima petrecere a bebelușului tău.

Corporate

Suntem partenerii evenimentelor de succes! Oferă conferințelor, prezentărilor sau petrecerilor companiei o notă de eleganță și exclusivism și bazează-te pe experiența noastră în planificarea evenimentului tău.

Nuntă

E nunta ta! E momentul pe care l-ai așteptat dintotdeauna, l-ai creionat în cele mai mici detalii din vise și dorințe. Dă frâu liber imaginației și pune în scenă povestea de iubire într-un spațiu ce îmbracă în eleganță fericirea și emoția momentului vostru.

Botez

Venirea pe lume a unui copil e motiv de sărbătoare pentru întreaga familie. Sărbătorește acest eveniment într-un cadru intim și elegant, animat de zâmbetele voastre și creează alături de noi cele mai frumoase amintiri de la prima petrecere a bebelușului tău.

INLAND_SALA_FOYERE_CORONA.RGB_color.0002

Corporate

Suntem partenerii evenimentelor de succes! Oferă conferințelor, prezentărilor sau petrecerilor companiei o notă de eleganță și exclusivism și bazează-te pe experiența noastră în planificarea evenimentului tău.

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2020. All rights reserved.

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2021. All rights reserved.