Loading...

Împreună pentru povești cu final fericit

The crown is yours

E nunta ta! E momentul pe care l-ai așteptat dintotdeauna, pe care l-ai creionat în cele mai mici detalii din vise și dorințe. Dă frâu liber imaginației și pune în scenă povestea ta de iubire, într-un spațiu ce îmbracă în eleganță, fericirea și emoția momentului tău.

Te invităm să pășești într-un loc care te surprinde la fiecare pas și să ne permiți să îți fim alături în celebrarea poveștii tale de iubire. Evenimentul tău va prinde contur într-o locație romantică, cu accente de design elegante și rafinate, cu stiluri și texturi atent împletite, astfel încât tu să trăiești din plin bucuria acestor momente speciale.

Event planner prezent
la eveniment

Decor
spectaculos

Meniuri personalizate
create în bucătăria proprie

450 – 600 INVITAȚI

Prestige

Nunțile fastuoase își găsesc acum locul în cea mai mare sală de evenimente din Moldova! Prestige impresionează atât prin capacitatea de 600 de persoane, cât și prin arhitectura deosebită și accentele rafinate. Candelabrele impunătoare, scaunele și mesele cu design unic și cele două ecrane de proiecție încorporate în tavanul sălii, creează o atmosferă spectaculoasă și oferă un plus de exclusivism evenimentului tău.

Facilități:

Terase
Lobby-uri spațioase

Garderobe

Ecrane de proiecție

Acces parcare

250-300 INVITAȚI

Moonlight

Sala Moonlight poate găzdui evenimente de 350 de persoane, îmbinând atmosfera de lux cu detaliile elegante și dotările moderne. Dispune de o zonă de lobby spațioasă, ideală pentru primirea invitaților și două terase. Aduce un plus de extravaganță evenimentului grație candelabrelor impunătoare, scaunelor și meselor cu design unic și ecranului de proiecție încorporat în tavanul sălii.

Facilități:

Garderobă

Lobby spațios

Terasă

Ecran de proiecție

Acces parcare

100 – 250 INVITAȚI

Celeste

Sala Celeste poate găzdui evenimente de 250 de participanți, invitându-te într-o atmosferă elegantă și exclusivistă. Zona de lobby și terasa de care dispune sunt ideale pentru recepții. Scaunele și mesele cu design unic, alături de candelabrele impunătoare și ecranul de proiecție încorporat în tavanul sălii, sunt detalii care contribuie la realizarea unui eveniment fără cusur.

Facilități:

Terasă

Lobby spațios
Garderobă

Ecran de proiecție

Acces parcare

Luxul întâlnește
confortul

Punem la dispoziția clienților noștri 43 de camere moderne, dintre care două apartamente pentru miri și două camere pentru nași. Camerele sunt în deplină armonie cu întreg conceptul, iar accentele de culoare și detaliile minimaliste oferă căldura unui spațiu primitor și odihnitor.

O experiență completă pe toată durata evenimentului! Pentru a vă bucura din plin de ziua nunții, oferim mirilor și nașilor posibilitatea de early check-in și late check-out, cu mic dejun inclus.

Luxul întâlnește
confortul

Punem la dispoziția oaspeților noștri 43 de camere, dintre care două apartamente pentru miri și două camere pentru nași. Camerele sunt în deplină armonie cu întreg conceptul, iar accentele de culoare și detaliile minimaliste oferă căldura unui spațiu primitor și odihnitor.

O experiență completă pe toată durata evenimentului! Pentru a vă bucura din plin de ziua nunții, oferim mirilor și nașilor posibilitatea de early check-in și late check-out, cu mic dejun inclus.

Pregătești un eveniment extravagant?

Completează formularul și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă
personalizată pentru evenimentul tău!

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2020. All rights reserved.

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2021. All rights reserved.