Loading...

Noutăți

Conceptul Coroana Events s-a născut din dorința de a duce organizarea de evenimente la un alt nivel, de a ne pune în practică măiestria și experiența de peste 10 ani în crearea unor momente ce depășesc așteptările. Viziunea noastră a căpătat formă cu un stil arhitectural inedit și un design ce subliniază eleganța și rafinamentul prin fiecare detaliu.

Spațiul generos este definit printr-o zonă de lobby impresionantă și patru săli, concepute pentru orice tip de eveniment. Ceea ce face locația unică în regiunea Moldovei este posibilitatea de a găzdui evenimente de 1000 de persoane. Astfel, fie că îți dorești să sărbătorești nunta, venirea pe lume a unui copil, aniversarea sau să planifici o petrecere pentru compania ta, îți punem la dispoziție un spațiu cu totul inedit, felurile de mâncare variate, bogate și gustoase care ne-au consacrat, dotări și facilități moderne ce garantează siguranța unui eveniment reușit.

Am pus, încă de la început, confortul oaspeților noștri pe primul loc și am gândit servicii complete pentru experiențe desăvârșite, de fiecare dată. Sălile de evenimente sunt deservite de 43 de camere moderne și spațioase, terase și o parcare de 300 de locuri.

Pregătești un eveniment extravagant?

Completează formularul și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă
personalizată pentru evenimentul tău!

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2020. All rights reserved.

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2021. All rights reserved.