Loading...

Împreună pentru
evenimente
de succes

Împreună pentru evenimente de succes

The crown is yours

Suntem partenerii evenimentelor de succes! Oferă conferințelor, prezentărilor sau petrecerilor companiei, o notă de
exclusivism și bazează-te pe experiența noastră în planificarea evenimentului tău.

Indiferent că îți dorești să organizezi o conferință, workshop, întâlnire de afaceri sau de networking, îți punem la dispoziție
dotările și facilitățile necesare. Echipa noastră este pregătită să asigure succesul oricărui tip de eveniment.

450 - 600 INVITAȚI

Prestige

Petrecerile fastuoase își găsesc acum locul în cea mai mare sală de evenimente din Moldova! Sala Prestige impresionează atât prin capacitatea de 1000 de persoane, cât și prin arhitectura deosebită și accentele rafinate. Scaunele și mesele cu design unic, candelabrele impunătoare și cele două ecrane de proiecție încorporate în tavanul sălii, creează o atmosferă spectaculoasă și oferă un plus de exclusivism evenimentului tău.

250 - 300 INVITAȚI

Moonlight

Sala Moonlight permite amenajări multiple și poate găzdui evenimente de 600, îmbinând atmosfera de lux cu detaliile elegante și dotările moderne. Dispune de o zonă de lobby spațioasă și de două terase, ideale pentru recepții, coffee breaks sau buffet lunch. Aduce un plus de extravaganță evenimentului grație candelabrelor impunătoare, scaunelor și meselor cu design unic, stâlpilor îmbracați în oglinzi și ecranului de proiecție încorporat în tavanul sălii.

100 - 250 INVITAȚI

Celeste

Având multiple posibilități de amenajare, sala Celeste poate găzdui evenimente de 400 de participanți, invitându-te într-o atmosferă elegantă și exclusivistă. Zona de lobby și terasa de care dispune sunt ideale pentru recepții, coffee breaks sau buffet lunch. Scaunele și mesele cu design unic, alături de candelabrele impunătoare și ecranul de proiecție încorporat în tavanul sălii, sunt detalii care contribuie la realizarea unui eveniment fără cusur.

50 INVITAȚI

Serenity

Intimă și cochetă, sala Serenity oferă cadrul ideal pentru evenimentele restrânse. Stilul arhitectural păstrează aceeași notă extravagantă a întregului concept, aducând un plus de exclusivism, fie că vorbim de prezentări, workshop-uri, training-uri sau ședințe.

Facilități:

Terase
Garderobă
Lobby-uri spațioase
Ecrane de proiecție
Acces parcare
Candelabre

Pregătești un eveniment extravagant?

Completează formularul și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă
personalizată pentru evenimentul tău!

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2020. All rights reserved.

© Copyright EURO DEC SYSTEM 2007 - 2021. All rights reserved.